vrijdag 5 februari 2016

Expositie in het Koetshuis van Borne tot 1 april

Uitnodiging


Het Koetshuis in Borne transformeer ik tot een kas waar de nieuwe natuur met zijn nieuwe levensvormen kan groeien of kan sterven. Een tentoonstelling waar schilderijen te zien zijn in combinatie met ruimtelijke objecten. De objecten lijken uit de aarde te komen. Net zoals in de natuur veranderen de groeivormen wekelijks; door afsterving vallen er gedeeltes af maar ontstaan er ook weer totaal nieuwe levensvormen.

De opening op 14 februari wordt mede verzorgd door het interactief en eigentijds theaterduo “De vergulde Wimpers”. Zij schenken op deze dag van de liefde bubbels en parfait d’amour. U bent van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn of de expositie te volgen. De tentoonstelling veranderd elke week.
Deze veranderingen kunt u tevens bijhouden op dit blog.


KUNST in het Koetshuis’ is een Borns kunstenaarsinitiatief en bestaat uit Jaap Besteman, Udona Boerema, Remco Dikken, Carel Harberink, Mirian Jacobs, Heleen Redderhof, Dini Selfhout en Jet van der Tol. Zij organiseren exposities met gevarieerd werk van professionele beeldend kunstenaars uit de regio in het Koetshuis links naast het Kulturhus in Borne.  Daarnaast treden zij als groep naar buiten in diverse kunstprojecten.
Adres: Marktstraat 23, Borne.
Openingstijden: Overdag en ’s avonds zichtbaar via de glazen pui.

FB: Koetshuis Borne.Geen opmerkingen:

Een reactie posten